nu

håller jag på att göra mej iordning fast jag har inte kommit så långt och håller på va väl att ta i men jag funderar på att börja iaf. lite ändringar i scheeemat men de blir nog finfinemang ändå ska du se. jag hoppas på att ha så jävla ball ikväll för de va mycke länge sen sist, och det är ju nyår så vad ka stoppa mej?

mor ringde nyss, dom har varit på kyrkogården och tänt ljus iallafall. de känns dumt att inte jag är där, att de inte var jag som gick dit för att tänka på dej. men jag tänker på dej hela tiden ändå, spelar ingen roll vad jag gör eller vars jag är. hela tiden. om några timmar börjar ett nytt år, 2009, första året utan dej och jag har ingen aning om hur vi kommer klara de.

2008

en dag kvar tills de blir ett nytt år, hoppas 2009 blir bättre än 2008, för de va sämst.

jag fick med mej några kassar hem från staden igår, en jacka, strumpisar och dansbraxx råkade följa med :) sen ska jag hämta akkes nya täcke idag, där försvann den lönen. jag råkade ocksp få med mej en kjol från affären sannas, och hon ville att alla skulle få veta att den bara finns i ett exemplar ;) så nu är de bestämt vad jag ska ha på mej på nyårs. sanna fick en ny hårfärg också innan vi spatserade fuskbroarna.

´nu äter jag godis. de är bara dom äckliga kvar och egentligen är de inte ens lite gott men dom slinker visst ner ändå. men nu ska doggisarna ut igen, ha en snajsig nyårs och gott nästa year :)


28

idag har de gått en månad, en hel månad utan dig


god morgon

he he he, jag skojjade bara :) jag skulle väl aldrig sova bort dagen så här? nej nej nej, jag har varit uppe med tuppen (nästan) och har hunnit med att se en hel film såhär på morgonkvisten. igår va gänget hemma hos mig på besök, först utklassade jag och sanna virr, adam och erik i alias. vi vann med hur mycket som helst och dom där pojkarna blev lite småsnea. men så går de. sen kom adam, krok, theres, och hamp och vi såg körslaget, timo åkte ut så nu ska jag aldrig mer se de. vi såg faktiskt aladin sen, de va ett tag sen och jag känner mej som en 5åring ;) eftersom alla är så smala så bar de av till krysset för att äta pommes, sen råkade vi svänga förbi kg också. idagen blire slapp som gäller, och imorgon ska stan utforskas och plundras. de är lite farligt med reanoch ännu frligare när linnea inte har flyttat över sina pengar till sparkontot utan har all förmögenhet på de där lilla kortet. de kommer få jobba övertid.
 
                                           Christian Louboutin Trottinette ankle boots

i tried to get up but my feets weren´t there

igår vare myys med virr och sanna, victor lyckades riva sönderr mina alldeles nya strumpisar som man mamma gav mej i julis, då varte lite blött i ögat. och hela hemska händelsen hände för att det va så himla kul att kittla mej. nej fy fy, så gör man verkligen inte!! ikväll blir de samma gäng plus en erik tror jag, han vare som ett tag sen man såg eftersom pojken har besökt egypten, och han lovade att ta med kamelbullar åt mej :) hoppas dom är lika goda som bullarna han brukar baka. nej nu tycker dom att jag har lagt in snigelväxeln så jag fårr väl öka till hare dåda, puss hej


does your mother now?

he he he, idag har jag minsann tjänat pengar igen. spargrisen börjar snart bli full :} hittade min handsfree som har varit borta några dagar också, riktigt bra att ha faktiskt. jag har varit barnvakt heeeeela julen, jätteduktig har jag varit och fått massa snö under tröjan. ibland vill jag va liten igen, inga problem har man och man får allt som man vill för annars skriker man tills man får de. den tekniken funkar tyvärr inte längre har jag upptäckt, nu måste man tydligen va snäll istället.

ikväll ska jag buusa med hampus och gänget :D ska bli riktigt kul faktiskt. nu är de bäst att jag gör mej klar innan sanna ger mej onda ögat, lite nervös är jag för att ramla när jag ska ta min svarta springare ändå bort till östegatan 18, men jag får väl låtsas som jag inte ramlade :) heddå (som josse brukar säga)

om du vill ha mej

imorn är de jullejulafton! tiden schvischar förbi och går forrtare är den brukar tycker jag, har köpt alla mina julisar faktiskt och de känns ändå bra :) har inte önskat mej så mycket själv dock, men de gör ingeeee. jag har ju världens bästa akke som börjar komma på de där med att bocka nuförtiden. skoteråkare, om ni hittar en val med reflexer och ett ton vinterkläder strandsatt i en snödriva, sn'älla stanna och ge mej en lift tillbaka! än så länge har jag hållit mej kvar men peppar peppar... aja, nu äre gonatt som gäller och jag hoppas jag hittar nånting i julstrimpan jag så troget hänger upp ikväll, meen förhoppningen 'r inte så stor. god jul på er, hare fint nu :)    

      

22/12

2 ynkliga dar till julafton, spännande. igår va min mor sötast och kom till mitt jobb med kaka :D god lunch vill jag lova. nu väntar jag på taxin, stallet väntar. både akke och den andra svarta fasan (cykeln) måste rastas innan jobbandet startar. måste medge att bilkurragömman i lördags va lite rolig alltså, vi va rätt rena och höll oss rätt mycket på de området man skulle och gav rätt mycket rätt ledtrådar. elefantfilmen va rätt rolig, tänk att hitta liv på ett dammkorn, skulle jag vilja göra :) jag är en vampyyyyyyr, nu kommer taxitaxi hejdå

virreboy

hur går de riktigt för snigeln?


money money money

jag jobbar som en tok! jag hoppas på fetlönen nu då, fast den kommer ju först i jane banane för de är ju så de e. meeen, de gör inge för i febbbs slut hade jag och den där fanny tänkt fara till linkan linköping och ha de bra med den där fannys bigbrother och hennes bigbrothers känningar. de kändes rätt lockande om du frågar mej :) idag vann självaste jag en tävling, flodan vare som också va duktig och vi vann hela julklappshoppningen. dukti dukti. men nu ska jag göra mej sådär iordningn för kvällen som är här, tingeling

i landet igen

nu har jag hittat tillbaka till svensson, de här har varit den värsta resan till norge nånsin, fast alla vä snällare än dom egentligen kunde vara. usch, jag förstår de fortfarande inte.... men de är kanske dags att vänja sig vid tanken fast tanken finns inte och den ska inte finnas. de va iallafall väldigt fint, och de va hur mycke folk som helst, kände inte ens igen hälften av dom. vet inte hur många som läser de här men tänkte ändå tacka för alla blommor och jättemycket för de pengar cancerfonden har fått! om jag kommit på tanken för några år sen kanske de här inte hade varit de här, men så kan man inte tänka fast de kan man visst. de jag ville va att säga tack. jag måste säga att den sär systern är inte så pjåkig, du va underbart duktig och de va meget flott när du sjöng pink floyds wish you were here.

på ditvärden när jag styrde skeppet hade f älgar fått för sej att de va ett övergångställe precis där jag kom susandes, visst säger väl jag och fem älgar spatserar nöjt vidare. på hemvägen va de istället 114 renar som stog mitt på vägen och såg allmänt dumma ut. nä men nu får de vara nog tyckte jag men renarna stog så stilla så. tills dom flyttade på sig. tur att jag är snällis.

idag har mina skoooor komme :D :D jättefina är dom :] men nu ska jag prata med bigbrother, hejhejhejdå
storebror fiskar! första gången?


sangta luciaaaaa

snöskottning är nånting som min dag började med, inte är de lätt inte när hela jävla nordpolens snö hade bestämt sig för att falla ner på min uppfart. sen vare iväg och ta ut djuren och hagen var trasig men de orkades inte lagas, så då forsatte färden till jobbet. rätt mycke folk idag faktiskt. akke skulle motioneras också och innan jag va hemma hade en lampa blivit trasig i bilen, ja men då kör vi och köper en ny trodde vi, men inte ska de vara så lätt inte. för nej då, även om vi bytte lampan så lyste den inte, och hipsvips så hade den andra som satt brevid också slocknat.... så vi gav upp och begav oss hem. där hade mammsen bakat bullar vilket blev dagens höjdpunkt :) nä nu äre sängen som gäller innan jobbandet börjar 2morrow igen. och förresten så har ja gett upp mitt liv tror ja, jobba 3 helger i rad är jättelite tid över när man har polle och en cykel. men pengarna rullar in, och när jag har blivit rik då äre bara att ni passar er där ute :) förresten så äre ju lucia idag, en rätt rolig dag ju, fast här blir de inge vakande av. tar de när jag är rik. puss och gull.

:)

                                                 

idagen

idag har jag hunnit med massor ;) jag har cyklat till skolan, jag har ramlat på vägen för att de va en jävla massa snö och en taskig trottoarkant som gömde sig, jag har varit i skolan för sista gången för i år, jag har varit på stan med sanna, jag har handlat alla mina julisar förutom en, jag har sett på syrrans luciauppträdande och fått lite julstämning i kroppen, jag har tagit mej hem och nu ska jag kolla vädret för måndagen. då ska jag nämeligen drivisa till norwayy. ammepamme har varit snällis och tagit hand om akke idag. jag tog kort på syrshan och hennes crew men jag är för bra för att veta hur jag ska få in dom här. kanske blir innom en framtid, de finns mycket som ska ske i framtiden nu förtiden har jag märkt... a men de bli primaaaaaa. hej hopp nu ska jag sova för jag ska jobba forever and ever och mina helger har gått upp i rök :)

pokerface

jag är hemma själv... tittade i massa gamla fotoalbum och jag vill ha tillbaka det så. jag vill ha tillbaka min pappa. de har gått 12 dagar och tiden bara går. utan pappa. varje dag tänker jag på nånting jag ska säga till hoom, eller be honom göra. men jag kommer på mej själv rätt fort. jag förstår inte hur de kan vara såhär. jag kommer aldrig mer få se honom skratta, aldrig vara ledsen, besviken, arg eller överlycklig. jag kommer aldrig få se honom över huvud taget. och jag saknar honom. min pappa.

första gången

lyssnar på ugglan, ett bra tag sen sist. idag vare matteprov för hela slanten, tacka vet jag 1+1. varför krångla till de me massa bokstäver och skit, dålig uppfinning tycker ja. efter 4 timmars nationella vare inge kul att vara på skolan längre så den röda fasan for fort som vinden hem. de va bara att hålla i sig och hoppas på att inte landa i backen, vilket jag inte lyckades särskilt bra med. snö är bra grejjer men måste den ligga på vägen?

jobbar i helgen igen, pengar pengar och jag kan visst mycke om dom där som blommar. näe nu ska jag låtsas göra lite läxor fast jag kommer ba lyssna på muuusic och göra inget vettigt. byeee

haha

nu gör jag alltså ett inlägg om ett annat inlägg, eller flera inlägg, denna gång handlar det, som så många gånger förr, om den där fanny, ni vet. denna tös har för närvarande lite att göra, jag tror att henne älskade mr big måste ha gått sönder på något vis, för denna rastlöshet var det länge sedan vi skådade. jag kom nyss på att hur mr big gick sönder vill jag bsolut INTE veta. iallafall har detta resulterat i väldigt konstiga blogginlägg. kvinnan planerar att göra väldtäktsvantar av små kissemissar och kvällens o skulle visst vara en prinsesskläning. jag börjar bli lite rädd att detta ska påverka stackars mej som alltså måste stå ut med ungen hela kvällen. om någon känner sig manad att ta sej an fanny under kvällen så tveka inte att ringa, betalt kan ni få. nu är hon besatt av katter och vantar, bara en förvarning ;)

1 v

idag finns annonsen i tidningen.... jag saknar min pappa

akke va duktigast idag på hoppningen, vi kommer bli stjärnor. fannys kuse va buus, så får man inte göra ju. ikväll ska jag till olle och fika, och hon ska få en riktigt fin present av oss=) gårdagen va ja me kimii, som kanske ska bli min granne, jätteroligt ju :D vi spelade barnmonopol och 4irad och jag vann hela tiden. rätt förväntat men ändå :) nu ropar mamsen, maten är färdiig.

4 dagar

då va de väl dags för mej också, ett år kvar nu, de är ett år för länge!

tårta är jäävligt gott, speciellt när den är bakad bara åt mej, men jag va faktiskt snäll och bjöd sanna på en liten bit. morgondagen bjuder på en fin liten spruta, ska man slippa vara sjuk så ska man. tur att jag är så modig och inte bryr mej, annars hade de varit hemska tider för mej, men nejnej jag bryr mej inte om små stickande saker.

fanny längtar tillbaks till barbietiden är dagens anteckningar, syns inte minst på våran fina dans vi ska göra till på måndag (kommer aldrig bli klar) låten vi har valt är ju aqua. tyvärr inte barbie girl då vi hade den förra året, nu har vi valt dr. jones. detta kommer bli en succé och ni ser oss snart på bioduken. allt för idag, tjingeling

3 dagar

idag har linnea varit på hockey, hon såg att aik gjorde 2 mål och de gjorde brynäs också så då kallas de att de blir lika. så kan de gå, bättre än att färlora men sämre än att vinna. och han som satt till höger om mej skrek jättemycket i mitt öra, men sånt får man räkna med om man ska gå på hockey. de va min bror som bjöd mej, han är snäll bror :)

idag har jag också hunnit med att äta kaka, kaka är gott, linnea gillar kaka. tjing tjong hejdå
                                                                                                             

RSS 2.0