for the moment

som alla redan vet är vädret wunderbar idag!! jag och lillhästen plågade oss själva och va med på hoppträningen, gick faktiskt riktigt bra men föll typ ihop i en hög efteråt. annars har jag och syster varit riktigt bra döttrar och köpt både blommor och fika till mammsen, vi hittade jordgubbar och övergav tårtan direkt! riktigt gott med dom där små röda bären.
va de nån som sa basket? ska dra hoj ;)


so many stories

fredag idag och jag klagar inte! härligt är vädret och bättre ska de bli, tagga 30 grader på söndag! två hästar har hunnits med idag och 3 hundar har fått lite motion. känns nästan som om jag driver ett zoo. spelade lite bääsket igår och de börjar ta me fan ta sej, när krok vann med sina 21 poäng hade jag skrapat ihop hela 12, rekord för min del :)

de är visst nån som fyller 18 imorn, grattis mia ! vänta ett sisådär halvår så kommer ja.


sommarrrrrrrr

6 månader

och de börjar bli dags att komma hem nu ♥



you can´t see the world trough a mirror

hittade ett par råååååsnygga dojjor men de är väl klart att dom inte ska finnas i min storlek! annars så taggar jag sommarn och tycker att de här med regnandet är lite onödigt. ställde klockan och gick ut med vovvarna innan min ENDA lektion började, kom till biologin och får så glatt veta att vi inte har nån, allt i onödan, kunde ju ha legat hemma och sovit iställer för att komma fram till skolan alldeles dyngsur. men rätt skönt att slippa lektionen i alla fall. på hemvägen va de två bilar som hade krockat och två ambulanser va där, usch usch.

och igår va jag helt övertygad om att polisen jagade mej med hellikopter och jag blev livrädd!!




33980-BLACK
geeeeee meeeeeej

I'm allready cursed

hej umeå sa vi igår och trummhinnorna sa hejdå. idag försökte jag låsa upp huset med moppenyckeln och de funkade inte så bra.... märkte de dock efter ett tag och kunde byta till den rätta. kom in i huset alldeles dyngsur, de hade visst regnat på vägen hem och jag hatar att vata blöt. tur att mammsi hade gjort lite mat så de hela vart mycke bättre. nu borde jag plugga biologi, men jag orkar verkligen inte. ska ge upp skolan och bli rik på nått annat sätt tror jag. sanna har hållit sej hemma i helgen och det är ju trevligt att få träffa den nyblivna pitebon ibland. jag har spelat basket typ varenda dag ¨på de här lilla lovet och jag kan inte säga att övning ger färdighet, jag är lika sämst som jag alltid har varit, jobbar på de iallafall! nu blir de ner och låtsas läsa ur boknn.


♥♥♥

no end in sight

nu har jag helg vilket känns väldigt bra! nu ska jag fara

jag kan flyga, jag är inte rädd

jag kan inte flyga, jag är rädd
idag har jag upptäckt att klättra är ingenting för mej alltså, de är som en vägg i vägen och jag förstår inte hela grejjen med de. höjden spelar faktiskt ingen roll för jag är minsann inte höjdrädd, men de känndes lite osäkert och jag va lite rädd för att selen skulle spricka, linan skulle gå av, katta skulle tappa greppet, huset rasa ihop osv och att jag skulle störta ner i golvet och bli invalid och bara kunna röra lillfingret. men är man tapper så är man och jag klättrade halva iallafall................

har varit dubbla vändor till the stall och nu är de kubbis som gäller!! det var väldigt länge sen och jag känner att mina talanger måste tränas upp en aning innan sommaren kommer på riktigt. måste ge en stor guldstjärna till de fina vädret!!




tur att vi va stora


klar sa ja

äntligen färdig med historiaarbetet! 10 points for me :) nu ska jag laga mat, nått så avancerat som korv blir de. hann med en sväng förbi stan ich fick med mej ett par skor, ett par shorts, ett par byxor, två nagellack och ett halsband. alltid trevligt :) maaaaat va de nu ja, tjofräs

im definitly not alone

i helgen har de varit tävlingar för hela slanten och de är som roligt. hindren blir bara högre och högre och jag har minsann inte varit med. vi satsar på nästa år istället. grill grill i fredags och challe va da eldmaster och elden bestod mest av tidningspapper. mycke trevligt va de iallafall, igår stavas tv.

måste berätta att jag har TYP fått sommarjobb!!!!!!!!!! så turkiet eller va fan som helst som inte är sverige, JA TACK


Dublin

haha!

Fanny säger:

men alltså linnea, jag vågar inte brottas

Fanny säger:

jag skrev bara så....


on fire

hihi pluggandet går ju sådär, ge upp, får man göra så? längtar till sommar hur mycket som helst, de blir två veckor i göteborg och jag ska köpa upp halva staden, sanna den andra halva. de är bara att börja spara some money om planen ska hålla. de gör mej på bra humör iallafall och lite bra musik och sånt där.

jag och fanny ska bli tjockisaroch vi äter upp allt i vår väg! hahah nu tror hon att hon är starkare än mej också, kolla in hennes inlägg http://fannyjulia.blogg.se/index.html dream on bitch, jag känner doften av ännu en seger!


hilf mir fliegen

känner huvudverken komma krypande och egentligen skulle jag vilja ta en liten tupplur. men de funkar ju inte så, ska ut med vovvarna och sen finns de ett ton läxa som skulle varit gjord helst nu. lite sommar och värme skulle inte skada, hagel är ju inte precis drömmen. a ja, bara 5 veckor kvar tills sommarlov så de är väl bara att stå ut. föreläsning imorn så sovmorgonen försvann all världens väg och sture ska få gå fort som vinden.

jag har hittat en jättesöt klänning och massor av finfina shoes och jag måste faktiskt beställa snart!! är de sånt här äckelväder så borde man faktiskt få unna sig lite.

040509

fanny ramlade i bajset idag, haha kan inte sluta skratta. och jag åt årets första mukglass! 10 kronor på ica moröhallen så där kommer ni hitta mej för resten av sommaren :) gott gott, nu blir de att ta tag i de här med skolan, känner att de är inte riktigt min grej och jag vill ha sommarlov gärna nu.



världens bästa

många morötter till akkebakke efter helgens duktigheter! han är inte dåålig min lilla pärla =) äventyret till vännäs gick fint, förutom att bilen halvt gick söndr på vägen hem. de gick inte att gasa och vi va i en uppförsbacke på e4 med transport och allt, tur att de fanns en parkeringsficka precis där vi va alltså. de stog nå konstigt om nedsatt motorprestanda och bilen gick alltså inte frammåt. tur att vi har våra kontakter så efter en guidning gick bilen fint igen. jag kan kalla mej själv sliten efter helgen med valborgs och allt möjligt, men lyckat var de. ikväll blir de tydligen att grilla pinnbröd och de va vääääldigt länge sen sist!


duktig djur ♥

RSS 2.0