samvetets ekvation

åhååå jag vet inte vad jag ska ha på meeeej, big problems :( garderoben är full, men allt är typ från stenåldern och buhuuhu jag vill ha nya kläder. den där beställningen gick ju åt fan så den där trippen till ume börjar kännas allt mer lockande ;)

sitter och dricker kaffe, typ min drog. snart kommer dom väl på att man får cancer eller aids eller nått av kaffe, skulle inte förvåna mej alls. gott är de då. ikväll har jag öppet hus, halva gänget kommer väl :) trevligt trevligt, gårdagen bjöd förresten på skriller, men inte på mina fossingar inte! nej jag lekte dommare och löpte som en galning över isen, tappade bort hur många mål dom gjorde så min dommarkarriär blir nog inte längre än såhär.

tänkte gratta den där hamstern också, han är visst 18 bast idag, jag är inte avundsjuk, nej inte alls :) hare bra gott folk, hejdå 
 

inte riktigt nöjd med livet

gick och la med alldeles för sent igår och gick upp alldeles för tidigt idag. ridningen gick väl bra och akke är söt/tjock och har nästan ätit upp balen, donan har hjälpt. sen kom man hem för att äta den goda maten som jag lagade igår, men nej nej den va alldeles uppäten. slut slut, och jag va jättehungriiig, bara att laga ny. pannkakor går som fort och är som gott men när de ändå mjölet som finns är rågmjöl vart de inte alls så gott....... sen ringde mammsen och berättade att mjölet står i tvättstugan, va fan gör mjölet i tvättstuuuugaaaaan???? jaa jaa, jättedåligt och jag saknar min pappa.

ska snart ut med hundarna och har inga planer för ikväll. trevlig fredag.

här kommer pippi långstrump tjolahopptjolahejtjolahoppsansa

jaag fryyyseeer, de är jääätteeekaaaallt här, minusgrader, säkert flera hundra :( och de är jättelångt till tjocktröjan, den är ända där neeereeee. tankeöverföring är nåt som borde finnas, så tjocktröjan kunde släpa sej hit upp alldeles utan att jag går och hämtar den.

min lilla ponny har blivit trött i hjärnan och ska vila i en vecka, stackars ponny. min andra ponny va i tidningen ju, bellan va jättefiin med sin nya ägare. fasthon e fortfarande min :)

och jag har drömmt massa, och jag kommer ihåg de, jättehemska drömmar, och konsitga. nej nu ska jag gå och hämta en tröja och se 70-show, fast först måste jag få igång ljudet på tvn, de tar typ 10 min, jobb ikväll, hejdåå :) 


we both know

cykla skola cykla stall läxa och nu är jag trötteeeeeeer.

jag är samtidigt mycket sugen på sommar och på skor (första gången) och jag vill ha nya nya nya i hyllan nu nu nu. och sommarkläder, fan slippa klä på sej 13455 lager för att ta in tidningen, men hur ska de kunna bli sommar innan jag ens har tittat på brädan? de funkar ju inte, fundelerar på att ta en tur till backnn i helgnn. men jag funderar ändå på å ta hårblåsen och blåsa bort all is från gatorna, de är jättefarligt att cykla och man kan faktiskt ramla, inte alls så att jag har gjort de eller ens nånsin skulle göra de men. jag tänker på alla andra mer klantiga små varelser :)

nu ska här planeras, tävling tävling hela sommaren lång, hej då

flirt a little mabye

oj oj oj så trött linnea kan varaaaaa, hon somnade idag när hon kom hem från hoppeträningen. akke va duktig :) trevlig helg men ett födelsebarn, ottilia fyllde alldeles för stor i fredags och vi bakade tårta som va mumsmums. haha nu måste jag skynda mej att duscha innan matnn är färdig, hej dååå. fan, nu ringde klockan....

now when i don´t care about you

idag är en glad dag. jag får mina rus ibland och nu vart jag helt plötsligt peppad, på vad vet ingen men de gör ju inge =) akkebakke va söt idag, snöklumparna va visst lita farliga men inte brydde han sej om lastbilarna inte. han är IQ.

nu kollar jag runt på olika bloggar, lite kul att läsa om andras liv, endel verkar roligare än andra (A) haha mitt eget står lite stilla, men de är bra att få hänga med ibland. jag äääälskar att kunna tare lugnt nån timma om dagen och ädnå hinna allt som måste göras. nu måste jag ju faktiskt duscha om jag ska kunna fara till staden nån gång, känner att jag MÅSTE boka en klipptid, har inte bestämt hur de ska bli men a ja. 

funderar på att fly fältet nån helg, nån som är på? :) aloha




tell me, where have you been?

nu har jag lagat jättemumsig mat =) tur att jag är duktig, har även hunnit med att simma massa meter och nu är de jobbet som gäller. den svarta ska sen ta mej till stallet innan jag kommer slockna i min säng. där va min dag, plus skola till 11 då ;)

vad helgen bjuder på vet jag inte riktigt, ska rida kurs och är grymt pepppppp, hoppa hoppa. ne men nu är de visst dags att dra, hejdå

sen en tid tillbaka

nu är jag kistan full och allt känns bara fint. hade en lektion idag, va som värt, sen har hundarna visst fått sej en tur också. såg några avsnitt av aa, de va som ett tag sen och jag kände att jag inte riktigt minns allt. har typ 8 avsbitt att ta igen nu. men de blir bra=) lyssnar rätt hårt på melissa hjorn för tillfället, alltså va kul att kunna sjunga! i mitt nästa liv ska jag bli jätteduktig och jätterik på de. som sagt så har jag planerat mitt liv, och nu när de är klart börjar jag planera mitt nästa. måste få säga att min framtid (i alla liv) ser väldigt jus ut. tyvärr ser de inte ut att gå lika bra för dej... he he he

näe nu ska jag iväg och motionera djuret en sväng, hadeeee

just lika a cat in a bag, waiting to drowm

måste bara få överraska världen med att jag har cyklat väääldigt långt idag i all snö som verkligen inte ville som jag, men är man tjurig så går de ;) PLUS att jag har simmat 1000 meter PLUS att jag har gått en power walk, inte så långt men ändå. såååå i slutet av kvällen åt jag kakor. nu blir de sängen, hej dåå

20/1, ett år sedan nu. tänker på dej MD

i found a note with another name

oj oj oj, nu är linnea trötter. och cykelsatan tycker inte om att stå ute, den svarta blir sur och vägrar växla från 1an, så de är som roligt att trampa 1789 varv i minuten. ska ut och prompa med animals, kanske får med mej en människa också om jag har tur :) de va som trevligt på jobbet idag, funkar ändå att bara jobba 3 timmar. näe till veckan måste jag göra nått åt mej själv, börja träna och sluta med alla jävla kakor, farligt farligt. har inte riktigt bestämt vad jag ska träna än men de kommer så småningom. och nästa helg blir de kurs, peppad de är jag de. nej kände att de här vart osériöst nu ska jag göra nått vettigt iställer, adjö

hej här kommer segertåget

jag somnaaaaar... och ändå har jag precis fått i mej två koppar kaffe, nu är jag kissnödig också. duscha måste jag visst också göra. jobbigt liv jag har. kom hem halv 12 och har gjort så mycke nytta sen dess! typ.... tagit in posten..... va duktig jag är :D kallt va de idag, men min kompis inge sa faktiskt att de skulle bli 5 minus imorn, hoppas ja kan lita på han för jag orkar fan inte med den här kylan.

ska va me sanna och gänget ikväll, tänkte slänga in en bild på sockersmulan men kom på att jag är inne på fel användare så de är bara att vänta på bättre tider. har helgen helt planerad och klar med jobb och annat roligt. förresten så ska jag jobba på alla ♥-dag så kom och handla blommor av mej då!!! jag lovar att ni inte får nån rabatt men tänk så roligt att hälsa på mej at work :) over and out.


haha hittade den här sköna bilden. typ sista dagen på sörböle tror jag? ja men de va ju bara två år sen, ingen tid alls

on a blanket with my babyyyyyyy is were i wanna be

tänker på rättviksresaaaaan=) trevliga tider ma massa fina bilar som hade jättefina färger. jag tror nästan att bilresan va lika kul som själva vistelsen, och de va visst varmt då, varmt, vad är de? jävla isbjörnar går typ utanför mitt fönster. kul att rida ute när de är 72 minus ute och mina kinder dog, isklumpar på ögonfransarna och fingrarna ramlade av. men de är ett fint väder vi har här uppe i NORR. jag ger de tills skolan slutar sen har jag flyttat till varmare breddgrader. hästen följer med och så ska jag gå på en bra högskola innan jag får världens mest betalda jobb och träffar världens snyggaste och rikaste man som vill ge mej hela hans värld. såklart ska vi på fancyy resor och jag ska ha hur mycke skor som helst och skitsnygga kläder. ser du? jag har hela min framtid planerad. jag höll nästan på att glömma! såklart ska jag ju ha massa fina hästar och vinna OS också. de hela börjar alltså om 2 år. kom och hälsa på mej sen då, på 10 är jag lyckligast i världen! :)

if you never try you never know

storsctaan bjöd på äventyr idag som vanligt, vilken håla. vars är alla kläder? skor? väskor? ja inte i skellefteå iallafall! nej tacka vet jag att shoppa från internet, då finns då de man vill ha. och bankomaten var jätteläskig mot mej när jag skulle ta ut mammis money, den vägrade ge mej pengarna men på lappen då minsann stog de att dom va borta från kontot. taski maskin, som tur är fallet numera löst. skolan va som värd, skönt att få sova lite :)

ikvällen blir de dressyrträning med busehästen. nån som vill köpa min dressyrsadel förresten?

nej nu är jag hungrig för ovanlighetens skull och jag måste gå och göra mej mat. hare dåligt hejdå

jag ljuger så bra

ska snart till skolan, på nån timma sådär. sen blire storsctaan en snabbis. haha värt inlägg, har inget att skriva så höres då vi göre. bye


dirty dirty rich dirty rich dirty beautiful

oj oj, vart visst en liten powernap såhär på eftermiddagen! skulle kunna sova tills de blir sommar tror ja. nej nu tusan måste de bli ändring på dom här slöfasonerna, ut på prompa med doggsen blir de. om en stuuuund. nej nu vart jag opeppad, måste nog kika på lite clothes och skocker, de brukar hjälpa mot de mestaa=) funderar på att ta min brid i handen och fara till ume nån helg och shoppa lite. väntar bara på den där fetta lönen som bara ska rulla in på mitt konto. solong spara! hihi lite roligt måste man väl få ha. har hittat till forever21 och kan tyyyyp tänka mej lite kläder,

oj oj oj oj, nu vill linnea shoppa, bigtime, hihi jag gillare :D

I never meant to make you cry

vårat schema funkar ändå, de funkar att börja 12 och ha en lektion på onsdagar, de funkar att sluta 11 torsdagar och att bara ha spec på fredagar. känner ändå att måndag tisdag kommer bli jobbigt, måste gå skola ända till 3, bu huu. fundelerar på att träna tisdagar, frågan är bara vad.... kändes ovärt att skaffa gymkort för en gång i veckan men vi får se va framtiden säger om de.

jag är grymmt peppad på att vara 18 och ka körkort, faaaaast de är 11 månader kvar och jag skulle behöva ett körkort idag, men men. jag kommer ju vara ungdomen själv när alla andra fyller 40 och krisar. om man inte är som erik då och har 40årskris när man är 18.  men 11 månader, de går fort va, eller hur, jamenvisst, blir skiiitbra. hejdå

nu har jag fått nog av dej

lyssnar på lillasystran och kommer ihåg stadsfesten 08, ho ho =) de va ganska roligt ändå, gud va mycke vi hade för oss den helgen. rätt ovärt ändå att betala in mej vid dörren båda kvällarna meeeeen är man flickan med guldbraxx så är man.... he he.

revyn igår va kung! jag tror jag ska skaffa mej en anders och ha i bakfickan, och så kan jag plocka fram han när jag har tråkigt eller någe. de skulle faktiskt inte vara så fel, de va länge sen ja skrattade så mycke :) igår slutade hos hamp med de vanliga folket, mycke trevligt. nej nu jävlar ska jag skriva loggboken, skola imorn gott folk! kunde inte längta mer, eller?  hejschwej

if everything was everything and everything is over

nuuu ska benen snart trampa iväg på den röda till  staden, jag säger bara maaaat och menar att vi ska befinna oss på dallas och fylla kakhålet med maaaaat. funderar ändå på sallad.... MEN vi får väl se.

är ändå grymt peppad på lövångersrevvan som kommer sen, hoppas ´de blir rooligt. de va väl allt för moa, höres


eh eh eh

fint väder vi har ute idag. men jag tänkte ändå slå ihjäl den mesta tiden här inne ;) har en sån där förbaskad loggbok kvar att göra, frågan är ju om den ens kommer bli klar nångång. de gör nog inge, thompa fattar. akke va duktigt djur idag, han gjorde som han skulle me bara lite protester. jag peppar för fullt inför tävlingssässongen och mutar akke me morötter och annat spännande och säger att han måste bete sej bra. om de funkar får vi väl se i framtiden.

igår va självaste jag bjuden på fika hos tina malm, ett väldigt obekant namn för tillfället. mycke trevligt iallafall och de va ett bra tag sen sist. kvällen ska spenderas me fanny och sen fanns de visst några som ville spendera kvällen med oss, blir säkert bra de där. annars vet jag att ungen har en nödplan, får man sex and the city-boxen i julklapp finns de alltid reserv. och jag ska låna den sen när hon är färdig, he he he

nä nu är de skärpning som gäller, jag fryser om fötterna. funderar på att duscha..... haha hej då

boysboysboys

jag lyssnar för fullt på gaga och gör mej klar lite i smyg sådär, de får inte gå för fort fram vettu! de blir bio ikväll, jag ska på dejt :] hihihiihih med sanna och kim, hörde att erik, melinder och nån mer också skulle med. blir säkert bra, jag ville se twilight som alla andra sett och säger är såååå bra men de vart visst the day the earth stood still, blir säkert bra de med :) nej nu tog låten slut... ajaaa hejdå nu ska jag gå och de är svinkallt ute täkte jag berätta  för er som bara sitter inne och latar er ghela dagarna! (inte jag som jobbar häcken av mej) hejdå ♥

maat

nu är jag hungrig :( jättehungrig.... maten skulle komma klockan 6 men jag vetetusan om den är klar då, svält.

jag kan även meddela att inventera är inge kul och de tar 4 timmar mer än vad man trodde och man får jättemycke siffror i stackars huvet. men nu är de över, och nu ska jag bara jobba imorn också pch sen äre långledigt=) välkommern tillbaka till livet linnea.

ikväll ska jag tydligen åka madrass efter en bil, kändes livsfarligt men aja, jag va ju visst lite galen fick jag höra så de bjuder jag på. nu ska jag gå ner och äta, om jag inte får mat äter jag väl upp dom som lagar den. hejdå :)

RSS 2.0