wunderbar

oj oj oj vilket väder vi har här i skellhell! i love it och har solat nästan hela dagen = jag ser ut som en kräfta. har inte riktigt tagit tag i badandet än, men det kommer så småningom. fick sällskap av ett stycke erik och vi bestämde oss för att köpa röda gubbar och körde glatt iväg till kvantum. har aldrig stått i sådan kö för att få köpa jordisar och vi snodde bland de sista paketen och gott va det vill jag lova. kvällen har bjudit på discogolf, min nya talang? hi hi inte riktigt kanske och myggen va då hungrigare än någonsin men glada för de va väl vi. måste få tillägga att jag har världens gulligaste häst som är mysmys.


no one else can make me smile like you can

sommar sommar sommar!

solen är min vän förutom att den har bränt mej lite kanske, men det är lugnt för jag gillar den ändå. jag låtsades inte om regnet och åskan imorse utan tog på mej shorts och linne och mycke riktigt slutade det regna. jätteskönt att ligga ute i solen nå timmar innan målnen kom på besök. har tryckt både blåbärspaj med glass och lite godde så känner mej så där lagom klar för beachen egentligen men det skiter jag i. nu aka här göras nånting

I miss u

...

I count all the stars in space

MIDSOMMARAFTON har vi idag och jag undrar var den där omtalade solen håller hus? det är ju en regel, det ska vara sol på midsommar. hur tusan var det tänkt att jag skulle kunna ha min tubklänning och tunna strumpisar om det ska vara minusgrader ute? de löööööseeer seeeeej, grillning i ursviken och partaj efteråt låter faktiskt riktigt bra, då kan det där vädret göra vad fan de vill för vi kommer ha skitkul i alla fall!

nu ska det införskaffas strumpisar och sen ska självaste jag baka tårta


people say that I think to much

drog med skruttan på en cykeltur till lund imorse, hon va inte den snabbaste kan man väl säga. tror några sniglar passerade oss... jag funderade på att sätta ner henne i cykelkorgen men den va för liten. hästen va duktig idag och jag undrar vad basse batong gör i lund? två dagar i rad har vi träffat på dom där, igår inne i skogen och jag börjar ju undra vad som försigår.

nu har jag ätit mat och druckit en kopp kaffe, känns som om jag ska rulla iväg snart och kanse sova middag. oj oj, börjar bli gammal.

oh boy

hästen va halvt galen idag när han skulle få nya skor, inte bra inte. annars längtar jag efter sommaren, vars är värmen? komemr den inte snart så flyr jag till USA som min syster har gjort idag. en månad blir hon borta och hon har tagit med alla snygga kläder som jag tänkte tjuvlåna.

nu ska jag snart till josse som ska mata oss med tårta, gott gott :) hon har ju faktiskt fyllit 18 hela år i fredags, grattis till henne. en annan har blivit myndig idag, grattis terr! själv har man ett halvt år kvar men jag är inte bitter :D länktar till ni andra jävlar är 40 och jag 30 +, hämnden kommer att vara ljuv ;)

beautiful

hemma efter helgens bravader. jag har en duktig häst och kroppen känns som om den är körd genom en jävla köttkvarn. dessutom har duracellkaninen byggt klart hagen så här på kvällen så vi kan släppa ut djuren imorgon. hade det mycket trevligt i torsdags och jag ska minsann bjuda på en bild. haha trevlig taxichaufför hade vi också, tror fanny fick bästa kontakten med han. nu ska de där håret bli plattttttttt



someday never comes

wiiiiehooooo! INTERNET FUNKAR och jag är lycklig igen. haha nej jag är faktiskt inte så beroende av detta internet, men det är ändå skönt att fått tillbaka de. skolan är slut och det känns underbart. undrar bara hur det ska gå med min och fannys sommarskola, vi tänkte lära oss matte.... akke ska på bete på söndag och jag jobbar inte en dag nästa vecka. jag tycker om att vara ledig och jag hoppas på solen då alltså :) nu har jag tänkt läsa en bok (!)



brandi carlile

So this is how the story went
I met someone by accident
That blew me away
That blew me away

It was in the darkest of my days
When you took my sorrow and you took my pain
And buried them away, you buried them away

And I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
You'll disappear one day
So I'll spend my whole life hiding my heart away


You dropped me off at the train station
Put a kiss on top of my head
You watched me wave
Watched me wave
Then you went on home to your skyscrapers
Neon lights and waiting papers
That you call home
You call it home

And I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
You'll disappear one day
So I'll spend my whole life hiding my heart away


I woke up feeling heavy hearted
I'm going back to where I started
The morning rain
The morning rain
And although I wish that you were near
That same old road that brought me here
Is calling me home
Is calling me home

And I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
You'll disappear someday
So I'll spend my whole life hiding my heart away
And I can't spend my whole life hiding my heart away

RSS 2.0