And hey here's the part I'm still having fun





de är ganska trevligt att jobba på blomsterlandet, igår fick jag med mej den här buketten med hyacinter hem och de luktar så gott! :)

emma har köpt kort på friskvårds och vi va duktiga och tränade lite core idag. nu är de samla krafter som gäller för snart blir de ut i kylan för en ridtur på akkebakke. ikväll blir de spidfest och jag tror alla är hyffsat taggade! hälsostudion är hyrd och vi ska tametusan ta studenten en gång till!


sista dagen som student!




believe in me, I'll believe in you

snodde en bild av elin på mig och en sovande alice, man ser lite av goddet vi (inte jag) bakade också

igår åt jag ungefär lika mycke mat som en utsvulten elefantflock! jag blev bjuden på gomiddag hos forsells och efter de styrde jag och jean mot kusmark där de julbakades för fulla muggar så de va ju bara att hugga in på allt godde som fanns. lilla alice fick följa också, och träffa hannas hundar och katter och annas lilla valp, så de va fullt hus. idag har jag varit lat mn ändå gjort mycke, tagit ut hästar, sovit några timmar till, skottat, glott på tv, handlat massor med mat och tränat. nä nu ska jag göra kväll, sov gott :)


what comes around goeas around. And you´ll see.

måste bara få berätta!!!!! jag och syster har precis gjort ÅRETS goda gärning! syskonen bergman va duktiga ;)

en annan nyhet ( i alla fall för mig för jag är lite sen ibland ) är ju nellys kopior på JC's lita, så snygga! skulle lätt kunna beställa hem båda dom här paren

Nelly  Shoes - Barcin

Nelly  Shoes - Gabela


anything you want

blogg.se va konstigt för mej hela gårdagen så bev inte mycke aktivitet här då inte! jag har i allafall haft min sista lektion för gymnasietiden och hur provet gick de vet man aldrig, finns så himla mycke formler i fysik b och hur tusan ska man veta när man ska ha vilken??? nu ska jag och mammsen snart dra oss till solbacken för att fixa dom sista julklapparna men tänkte hinna med en kopp kaffe innan ;) ses!


Jag och sanna i norge=)


anytime you like

beställde en klänning från nelly i söndags som kom redan i tisdags! de va meningen att den skulle få bli min nyårsklänning men tvivlade rätt ordentligt så imorn får den åka tillbaka... jag ska bli ekonomisk och ha en som redan hänger i garderoben, bra jobbat av mej säger jag! imorgon har jag MITT SISTA PROV för gymnasietiden och det känns grymt skönt, kunde väl varit bättre förberedd men sånt man får ta. nu väntar lite skönhetssömn så att hjärncelelrna är ordentligt utvilade och pigga på att räkna fysik b imorn, gonatt :)

Motel - Courtney Dress
den här som åker tillbaka, den är superfin i ryggen, jättedjup ringad, menmen


I wish for a change

HEHE titta vad jag hittade när jag städade ur mitt stallskåp för nån vecka sen! de va ett tag sen ja fick sånna där brev nu alltså, gissa vem dom kan ha varit ifrån? ;) alice är för övrigt världens gulligaste ♥




I'm torn apart and you know

tid finns de ju inte över så att säga! med häst, skola, jobb, vänner och en lite busevalp på 10 veckor va de full upp förra veckan. idag har jag dock varit ledig från skola och jobb = grymt skönt! tänkte visa min lilla skrutt, Alice heter hon och är värdens sötaste :D 




♥ 


A brave girl tonight

en fredag utan jobb behövdes :D startade dagen med ett besök hos hästen och ja tror han trivs i sitt nya hem, sen hann jag med lite träning på friskvårds också. resten av dagen har jag letat efter en nyårsklänning men inte riktigt hittat nån... ikväll blir de iallafall fredagsmys=)


imorn är de dags igen!


somedays my life includes so much fun!

sprang en stund på stan och köpte lite julklappar, fick med mej två presenter till mej själv också ;) nu blir de hoppträning och sen tårta! kidnapper elin idag också, sen kommer även sanna hit, toppendag!!!


mina naglar glittrar superfint nu ju :D


flytt

nu har akkebakke flyttat! han bor numera i bergsbyn och såg ut att stortrivas där med sina nya kompisar :) jag insåg att ja har en massa grejjer, men lyckades få med allt till nya plejset med hjälp av världens bästa elin! nu är jag tröttare ä tröttast och ska vila en liten stund, sov sött


RSS 2.0