Look deep into yourself before you blame all others for betrayal, for betrayal. I promise, so easy to say, and easy you failed, and you do it again

nu ska jag leka hemmafu och fara och handla, sen ska jag blanda de jag handlat och förhoppningsvis blir de ätbart. vi får väl se om den saken ;)

jag är hur peppad som helst på att träna, de va snart två veckor sen sist, men de går dåligt... jävla svanskota som inte har gått över OCH en förkylning på de. igår försökte jag rida, galoppade hela vägen för att inte dö av smärta, akke tyckte de va roligt i alla fall och bockade till och med. busponny. imorn bär de av till norge med sanna, 13 timmars bilkörande och vi va och handlade igår, loka, godis, choklad, kakor, mer godis och mer kakor så vi borde överleva!

nej hemmafru va de ja, bye


hittade en bild från i fredags... jag ser ut som ett ägg men de är sånt man får bjuda på

jag känner mej som en liten djävul idag



goddag i stugan, jag blev på bushumör på väg hem från stallet och va tvungen busa lite med bilen. tyvärr är jag en fegskit så vågar inte busa så mycke, har därför kvar bushumöret och funderar på att busplinga eller nått liknande? de går ju inte palla äpplen nu, och känns lite taskigt att byta ut sockret mot salt, hunden är mer peppad på att sova än att busa så hmm.... funderar starkt på vars buset ska ta vägen! vore ju perfekt om man kunde omvandla de till pluggenergi eller jobbsökandeenergi men de är låååångt bort alltså, nej nu ska jag göra nått vettigt, typ kika på svenska hollywoodfruar!


yupp yupp

NU HAR JAG BESTÄLLT BALKLÄNNING! duktigt va, hoppas bara den kommer, passar och är fin =)

hokus pokus filiokus, snö försvinn!

nu får de ta mej fan sluta snöa. jag är sliten efter två dagars vindrickande och känner inte peppen för att skotta, ska dessutom ut och rida i de här ovädret. helgen har också bjudit på allt för lite sömn och jag har ont i huvet, inte för att jag är bakis för de är jag inte, jag är förkyld. jag har så mycke snor så de räcker till ett helt dagis fyllt av små ungar och halsen gör jätteont, ibland är livet bara fööööör härligt. men jag hade kul i alla fall, hehe igår fick vi skotta fram antons bil som han hade parkerat fint i en snödriva, jag, malin och jean kämpade tappert i klackeskor och strumpbyxor men lyckades dålig så nils fick komma och bogsera ut bilen. vi fick oss till stan i alla fall och ut på olles som kryllade av 40plusare. fredagen va också ball, fick en kram av bagge också och en promenad hem från station senare under kvällen. undra varför jag vaknade upp förkyld idag? hanna hämtade mej halv 9 igår morse och sen spenderade jag hea dagen på stallet. de va träningstävling och duktiga amme kom trea med benan på sin första tävling!


lite värme, tack!


freeze the moment

jag sitter hos klippmark och hållerpå att dö av hunger på riktigt. fanny måste sminka sig först och anette måste pallra sej hit men sen blir de att trycka pizza och vin! ikväll är vi taggade som tusan och har planerat att slå klackarna i taket mer än nånsin. imorn ska amme tävla sin första tävling så ska försöka pallra mej till stallet klockan 9.00, får se hur de går... annars hörde jag något om skoter-vm i malå? jag har bokat balbiljetterna nu i alla fall så de är bara klänningen som fattas ;) har lyckats hitta en jag gillar men för att få på mej den måste jag banta 5 cm såååå ska fortsätta leta !

friday I'm in love

de är inte så vanligt att jag hittar bloggar som jag fastnar för och fortsätter läsa, kanske beror på att jag inte letar särksilt mycke. men idag hittade jag nå finurliga bloggar med roliga ideér. en tjej hade en sneinbakad fläta som jag tyckte va råfrän, så jag har fösökt mej på en sån själv. jag måste medge att jag är imponerad av min egen fingerfärdighet fastän flätan inte är nått mästerverk precis. nu ska jag kila iväg till de stora djuret som säkert är dränkt i snö vid de här laget, kanske får ta med mej snöskyffeln så jag kan skotta fram honom.

 kanske inte de mest smickrande kortet på mej men akke är söt i alla fall! och han har inte krympt, jag står på en pall :)

I'm kinda busy

projektarbetsmässan är över och jag ska aldrig mer nämna ordet projektarbete igen! känns så förbaskat skönt att de är färdigt. idag har jag sprungit runt på det vi kallar stan här i skell, kikade in i de 5 affärer som finns och fick faktiskt med mej mer än va jag hade tänkt. hehe såklart var de inte de grejerna jag hade tänkt heller, brukar bli så va. många får lön idag, tyvärr inte jag, har därför förbrukat studiebidraget innan de ens har kommit men JAG BRYR MEJ INTE för jag är nöjd med mina nya. shopping får själen att må bra and i like it. en ny vårjacka hittade in i garden, en tröja, två strumpisar och ett par cykelbyxor (kommer bli favvo i sommar) också. en påse från make up store följde visst också med hem. nu har jag provat alla kläder fem gånger, olika kombinationer, vänt upp och ner och ut och in på garden, och jag tror jag har hittat morgondagens outfit. känns bra att ha den klar dagen innan, gör alltid sönder strumpebyxor i stressen. jag är PEPPAD TILL 100000 och vi kör all in imorgon!

nu prommis med doggsen ♥



and you now I wish that you were here

nu ska jag dra och hälsa på akkebakke som har en vilovecka just nu. skönt för han, skulle jag också vilja ha =) annars börjar jag tagga station på riktigt, fattas bara va man ska ha på sej men de är alldeles för tidigt att börja oroa sig för de nu. imorn ska jag försöka hinna med staden en stund och sen blir de KANSKE vitan, beror på hur min svanskota mår. idag har jag skrivit världens sämsta matteprov och jag kan ju hälsa ett ig välkommet. nej nu ska jag bege mej för sen ska jag umgås med sanna om hon hittar hem från luleå nån gång. BYE



other boys could offer more but she loved the boy next door

jag väntar p att fanny ska anlända, hon är inte så snabb som jag trodde! vi måste ju hinna klart med allt inför pamässan innan klockan slår 9 för då, som alla vet, börjar ju DH. idag har jag inte gjort många knop, kollat lite på klänningar inför balen men det finns ju tusan ingen som vill bli min. tjat tjat om balen men jag börjar bli stressad på riktigt. annars så taggar jag inför helgen som bjuder på station på fredag, länge sen jag besökte de stället alltså! självaste anders bagge (nallebjörnen) ska ju hälsa på och de kan jag ju bara inte missa. so long suckers nu ska jag skynda på fröken F lite

 lödingen, long time no see


I live it up a little more everyday

de är synd om mej, stackars stackars mej, har förbannat ont i svanskotan fortfarande och de verkar inte ge sej heller. men vafan gör man, jo man trycker pronaxen och går till skolan på en stund. igår va jag riktigt duktig och räknade matte hemma (!!) med min privatlärare charles. perfekt att ha en sån ju ! världens mest efterlängtade sannis kikade förbi rumbagatan igår också och vi chattrade som nå papegojor som vanligt. härligt att ha henne i sverige igen måste jag säga. nej nu ska de där håret blåsas, ha de

de blir nog norway på påsklovet, va jättelänge sen sist


i sällskap av en björn, yran 09


Well, if we go to heaven and some say we don’t, but if there’s a reckoning day please God, I’ll see you, and maybe I won’t. I’ve a bag packed to go either way

jag fick vara försökskanin på fysiken i fredags.... spännande spännande, lyckades ge fellan världens stöt i alla fall!



i helgen har de varit kurs för hela slanten, akke va jätteduktig och jag va lite duktig. det har alltså varit stallhäng all day och brudhäng igårkväll, vi snackar allltid så mycke = 3 timmars sömn i natt. tänkte ta igen de med att sova nu ;)

JUST JA, så klart lyckades jag ramla när jag stressare runt staden med stort S i mina ridstövlar, slog i svanskotan i en isklump och känner mej mer eller mindre handikappad just nu. tänkte att de ska försvinna tills jag vaknar.

A soul in tension, that's learning to fly, condition grounded but determined to try

igår satt jag i biostolen och såg den här filmen!! måste säga att den va GRYMT bra och jaa, han är fortfarande snygg! skynda skynda att se den för jag kommer berätta slutet för alla jag känner



aldrig ångrade hon beslutet, hon gav sig bara av


tjejerna som blev utsatta för vårat pa!


jag har precis knåpat ihop ett nytt cv, nu ska de bara skrivas ut i 200 exemplar och lämnas på alla jävla ställen som finns i skelltown så får vi väl se om någon vill ha mej. jag är självklart ute i sista sekund, men ingen trodde väl nått annat? jag borde ha en back-up plan, måste ju kunna leva i sommar, kanske kan klippa folks gräsmattor för dyra pengar, eller motionera hundar eller skotta snö om den ska fortsätta falla som den gör nu. det käns konstigt att säga men jag saknar faktiskt att jobba!

nu skulle jag kunna ta tag i matten eller engelskan, eller sätta mej framför tvn, innan det blir utfodring med fröken f.

förresten är självaste jag med i norran idag, de va ju kul! akkebakke också såklart som förresten va piggelin på hoppeträningen imorse, han är rolig.

my dream is to fly over the rainbow so high

rapporten är inskickad så man kanske kan börja återvända till livet snart? va och tränade igår=världens jävla träningsverk idag, men de är härligt att leva! mami har bakat subwaykakor som är de bästa jag vet och jag och syster äter ikapp. jag börjar få ångest över balklänning, kanske struntar i de och går balen i shorts och linne istället, borde ändå funka. nu ska jag iväg till hästen och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :) snart kommer sannis hem också, UNDERBART


lost in a fairytale

nej nu ska jag egentligen slita mej från datten och packa in den och mej och en hel drös med kläder i bilen. de blir träning förstår ni, jag ska lyfta tunga grejer och låtsas som att jag inte tycker att de är jobbigt medans mina armar egentligen bryts i tusen bitar. men de kan de ju va värt för jag känner mej så duktig efteråt :D projektarbetet ska in i dag också, vi skrev sju sidor igår men inte blev vi klara för de inte, sååå de sista ska göras ikväll, innan jag styr stegen mot stallet för att motionera akke. fullspäckad dag alltså, steg upp halv 6 för att hinna till stallet och rida max och sen har jag hunnit med skolan. men va gör jag fortfarande här, iväg med mej nu!  

 hittade en bild på mitt sälskap förra helgen

the one and only






the passion's there so it's gotta be right... right?

jag är på dåligt humör, vet ej varför men ibland är jag så förbannad på allt. de blir så när jag funderar för mycket på mitt liv. vad tusan händer? måste ändra på de, kanske min kompis chokladsås och glass kan fixa? jag har preicis kommit hem från måndagens enda lektion, på en stund blir de stallet och pussa på akke lite innan jag styr volvon mot fannys. vi ska skriva så tangenterna glöder ikväll och kanske bli klara med den där rapporten, vore grymt om de hände. nu har jag lyssnat på lite musse och humöret steg direkt, livet får väl för fan lösa sig själv, BRA då bestämmer vi de :D




irland med fanny -07


honey yeah, it's no surprise that I got lost in your brown eyes

fick med mej en blågul hem, akke är bäst och jag är den tröttaste människan på jorden! sportlovet gick fort utav sate, kan jag få en vecka till tack? nu ska jag sova faktiskt

bilder på min stjärna kommer så fort jag fått dom av privatfotografen carina ;)

forget prince charming, I'm waiting for my Edward Cullen




dagen har spenderats i nått så oväntat som stallet. for dit klockan 10 i morse och kom hem nu, de är en lagom daglig dos va? första djuret som skulle motioneras va ballad, hon va pigg och glad och tyckte de va himla lägligt att kasta av mej rakt i väggen, tur att hon hoppade banan fint efteråt. jag fick hela manegen i munnen och har fortfarande sand i hårbotten och innanför tröjan men annars ingen fara skedd. sen plågade jag max en sväng och sist ut va lilla akkebakke som va riktigt suris idag och hoppade runt och stegrade och hade sej, men fyfaan va bra han blev sen och jag är ÖVERTAGGAD på helgen!! spännande spännande, nu måste jag duscha, packa, fixa naglarna, skriva ut papper, lära mej LB:3an som ja ska rida med maxen imorn, äta och inte minst sova. nighty night


bara för att jag väntar på en snigel och har bajstråkigt

vet ni att...

att jag vill - att sannis ska komm hem nu 
att jag har - förbannat tråkigt right now
att min senaste kyss - he he
att jag lyssnar mycket på - roger waters i bilen för tillfället
att jag funderar på - hur jag ska hinna med morgondagen
att jag pratar – ganska mycke
att jag inte gillar – mitt rätt tomma konto
att min första riktiga kyss – va för ett tag sen
att jag avskyr när folk snackar - och jag inte förstår om vad
att kärlek är – bra
att jag gillar – mat, kakor, godis
att jag alltid kommer att – tänka så förbannat mycke, man kan höra knakandet ibland
jag är förälskad i – mina pojkvänner ben och jerry
att sist jag grät var – ganska nyss
att min mobiltelefon är – alldeles för snäll med mej, förstår inte hur den fortfarande kan vara vid liv?
att när jag vaknar på morgonen – är jag ganska otrevlig
att innan jag går och lägger mig – grejjar jag
att idag har jag – spinnat, hälsat på akke, sovit, gjort stan och ätit, nu väntar jag i sinne
att jag just nu tänker på -  hur jag ska göra för att bli rik i framtiden
att i kväll ska jag – umgås med erre
att i morgon kommer jag – rida tre hästar och äta hos mias
att jag hoppas – att imoorgon när jag vaknar är de 28 grader varmt ute, full sol och ingen snö :D

What God want's, God get's. Don't look so surprised

jag tror aldrig att jag har varit så här hurtig förr, gick upp före 6 imorse fast jag egentligen har en ledig dag. lyssna noga nu, jag pallrade mej till friskvårds klockan 06.15 för ett 45 minuter långt spinningpass!! och de slutar inte där, för efter de va de gasen i botten till stallet för att släppa ut djuren. oj så duktigt gjort av mej, är helt förvånad. därför blev de sängen i några timmar när ja kom hem då. sen har jag sprungit runt på stan med sigge, han köpte skjorta och finbyxor och grejjer, jag höll i pengarna lite och fick bara med mej en lång tröja hem. fast den va ganska fin ändå. sen for vi till sigge och fikade rulltårta, bullar och kakor och nu har jag precis proppat i mej massa taccos här hemma. jag älskar mat. nu är de tydlien kväll och jag ska ta och hitta på nånting, tjingeling

 


is there anybody out there

ääääntligen sportlov och de är så skönt att vara ledig :D inte för att jag va de igår precis, motionerade tre hästar, hade teori och gym = stallet från 8 på morgon till 7 på kvällen. fanny och jag har tagit tag i de här projektarbetet och skrev på rapporten i, hör och häpna, en halvtimme igår!! resten av kvällen va vi på willys och insåg att dom har jättesöta burkar istället för godispåsar så vi fyllde nåra sånna. sen skulle nåra grabbar ut och leta spökhus så vi följde. vi hittade inga soökhus men de va trevligt ändå. idag har självaste jag åkt skidor och nu ska akke rastas innan de blir mer pa.


saknar värmen!!


jag hoppas att du ser ner och tänker på mig då och då

de blev partaj igår hos mia med fin middag före och olles senare, riktigt trevligt faktiskt :) idag mår man väl hyffsat i alla fall, mammsen bakar bullar och de gör ju inte saken värre precis, nu börjar de lukta gott här så ska smita iväg och ta några bullisar


they say I think to much

tjena tjena, de va meningen att kvällen skulle sluta på olles men istället köpte hanna och jocke 17 filmer, inget skämt. dom köpte verkligen 17 filmer, men vi såg bara en. måste säga att jag gillar morgan pålsson. han är pinsam för hela sverige så jag kanske kan sluta upp med sånna dumheter när han sköter de så bra. dagen bjöd på stallhäng och mycke good food och de gillar jag. jag har en söt häst som är lite påhittig bara och hellre övar på nya hoppsasteg än öppna, tur för han att han är sötast i världen. nu ska jag leta rätt på sängen för imorn har jag världens schema som slutar med middag hos mia med massa trevliga brudar och sedan utgång, vars vi hamnar återstår att se men HE BLIR BRA


a hero of war, is that wat they'll se?

jag har precis kommit hem från ett träningspass och tog tyngre vikter idag, fyfan att jag aldrig lär mej att jag är en klenfis. hehe frågan är ju om träningen ger nånting när man käkar chokladsås med glass ( JA de heter chokladsås med glass) i sinne och allt annat som innehåller choklad som finns i huset? jag har kikat på lite balklänningar också och de finns så många fina så jag kan aldrig bestämma mej, småkikar på skor, klänningar och allt annat man kan ha på sej också och jag har kommit fram till att jag måste bli rik och de är fort. just ja, nån som har ett sommarjobb över? jag är ändå på bra humör idag, har deessutom fått lila hår av vicky ;)  nu taggar vi om för helg!

 dom här skulle passa bra i min samling, fast snön får gärna försvinna från gatan först :)


I tell myself all the words he surely meant to say

jag har varit så duktig idag! mailat på en balklänning som va riktigt söt, får se vars de leder. jag har gjort idrottsläxan, skrivit hela ikväll. jag har skottat snö. jag har inte tränat. jag har inte gjort pa ( glömde vad de va jag skulle skriva om) och jag funderar på att öppna matteboken. de är längre än vad jag har kommit på länge :D nu börjar snart greys också, de blir att dejta kanal 5 ikväll ser ni, kanske kan kirra nått godde också, skulle göra dagen komplett! nehe nu börjar dejten bli otålig här, hejdå

 kanske borde bli ljusare igen...?

saknar redan min partypingla


just be

va duktig jag är på att skriva, eller? men de har inte hänt så mycket. i måndags for jag och charles och ägde vitan en sväng, de va riktigt kul att åka bräda igen och jag är så satans grym på att hoppa! ;) sanna åkte iväg till alperna den jäveln, nej då jag är glad för hennes skull, kanske. nu borde jag verkligen göra projektarbete. och matte. och idrottsläxan. och träna. snart. hade världens tur och är alldeles ledig från skolan imorn! lycka i livet, och en lektion på fredag sen är de helg och jag är peppad på vin i vanlig ordning. hade

RSS 2.0