there's tons of fish in the water

mycket värd skoldag med en lektion idag, vi lekte och mia vann :( själv kom jag på en tapper andraplats och gissade i alla fall lite rätt! storklassen va på gång med fem starka medlemmar som gjorde finfina insatser allihopa. efter den 1000000kgs tunga skoldagen for jag och mia till matfesten och åt gottgott massa mat. man kan tro att jag hade sovmorgon imorse men nejnej uppe innan tuppen och plågade hästen med hoppeträning. duktigt djur :)



det är en sån dag idag


kiing


who put the bomb

sista dagen innan helvetet brakar lös, jag är inte alls sugen på skola men det känns ändå bra att det är sista året. JA JA jag går väl ett halvår nästa år igen men nu låtsas jag inte om det!

jag va riktigt duktig i förrgår och städade ur hela mitt rum, slängde en hel sopsäck med grejer som jag sparat sen jag var 7, förstår inte hur jag tänkte bär jag sparade massa tvålar och skit. jag hittade några gamla dagböcker som va rätt kul att läsa. jag kan väl medge att skolan kanske har gett lite iallafall, jag har lärt mig att skilja på b och d, ett stort problem för 7åriga linnea. nu har 17åriga linnea bestämt sig för att måla om sitt rum och jag är jättepeppad på att vara klar, är det någon som känner sig manad att hjälpa till så varsivarsi, jag kan bjuda på mat och fika efter arbetet ;)

förresten så hade jag och sannapanna wallandermarathon igår, vi såg tre filmer i fel ordning och dom va riktigt goodie



the beer I had for breakfast wasn't bad so I had one more

hästskrället va duktigt idag och han håller på att lära sig själv galoppombyten, bra jobbat! jobbat har förresten jag gjort hela helgen och de gör jag nästa helg också medans alla andra galningar partajar. fick åka kims nybil för nån dag sen, riktigt trevligt faktiskt =)

nu ska jag sova för väckarn står på 06.30, akkebakke är alltid hungriiiiig!


                                                                      
familjen bergman

Well, the one on the right was on the left and the one in the middle was on the right and the one on the left was in the middle

nu är äventyret över och jag har tagit mej hela vägen hem! göte va göööörbraaa som dom själva kallar det men lite liseberg och mycke shopping. jag fick även se carl einar häckner för trettioandra gången och han var roligare än någonsin och hade världens muskelknutte med sig vilken jag och sanna uppskattade.

östersund och YRAN var en klass för sig och efter 3 nätter i tält kändes min egen säng som himlen själv. vi såg takida och vi såg gaga och resten missade vi, utom hassle som vi redan missat på stadsfesten och maggio som vi missat på trästocks. vårat tält förvandlades till en partyplats och med grannar från sundsvall fanns det snart inget tält kvar. när vi kom "hem" lördagkväll låg resterna av tältet som en platt plätta, preseningen vi köpt på någon annans tält och yttertältet satt fast under nån människa som hittat sin sovplats för natten. som tur är kirrade vi nya tält och allt löste sig finare än fint! vi hade den bästa tiden och mådde väl sådär på den 9 timmar långa bussresan hem. vi fördrev tiden på  ume busstation genom att mäta stegen fram och tillbaka och kom fram till att vi båda hade längre ben på tillbakavägen.. konstigt.

en mycket lyckad resa med solsken och iskalla duschar, pizzamackor och partande till nån gång.

                                

                                                              

                                                                                                                                                 

                                 
                                                                                                                                 
                   
                                                                                                            




mer bilder kommer en annan dag! slutt






RSS 2.0