efter regn kommer solsken

och jag väntar banne på solskenet. sitter fast här i sommarstugan och det finns minimalt att göra, två fyraåringar leker vildar och på något konstigt vis är jag deras barnvakt. nu har jag inspekterat kojjan under sängen och tim ska absolut ha med mej. jag känner att jag börjar bli för gammal för att krypa under sängen och leka med gossedjur, men barna är faktiskt ganska söta.

på lördag kommer sanna och hälsar på, liseberg på söndag och måndag bjuder på kläder!!!! lön imorn och ingen ör mer pepp än vi på att nollställa kontot. tält om en vecka och vi ska kinga =)

I am the queen

jobb jobb hela tiden fast nu är de semme som gäller för mej! blomsterlandet ser mig igen om cirkus tre veckor.

igår sa jag hejdå till hampii som lämnar oss och åker till argentina i ett år, jaha de va ju tråkigt men jag hoppas han kommer ha jättejätteroligt och han kommer sakna oss. jag och sanna gav honom en avskedspresent i alla fall. mycket finurligt av oss.

nu är det väskan som ska packas och jag som kör till sthlm imorgon (med lite hjälp av mammsi). där ska systern hämtas upp och så fortsätter vi resan till gbg på onsdagen så so long succers för mej ser ni inte på ett tag. måste verkligen ta tag i packningen nu för det är jag som är seg och väskan gapar tom. storsjöyran kan ju hälsa för vi peppar som aldrig förr och vi ska överleva tältningen i massor!

see ya, don´t wanna be ya


 sötsöt

that´s when love causes the dread

nu fungerar internet igen!! stort grattis till mig som faktiskt har klarat mig bra i flera dagar utan. kan bero på att jag har tillbringat mina dagar på jobbet och när jag tagit mig hem har spåret gått rakt i säng. helgen var riktigt trevlig ohc man kan väl säga att jag var på topp både fredag och lördag och hade ballare än ballast. men nu taggar jag om för om en vecka kommer jag befinna mig i göte där stan ska utplånas! får även besök av sanna om hon nu kan boka biljetten någon gång. jag stannar i göte i två veckor innan jag och s avslutar i östersund där vi ska tälta för hela slanten. om någon skulle vara i krokarna får ni gärna komma förbi på torsdagen för då ska tältet upp, något som inte riktigt är våran grejj va. men det löser sig och jag är så satans peppad!

jag har en riktigt söt liten häst som låg ner och sov sist jag skulle rida. fick tvinga upp stackaren. jag har ett riktigt fint kort på akkebakke på telefonen men jag veeeeeet inteeee huuuur maaan göööööör för att få det till datorn. ha en trevlig kväll, nu ska jag laga mat :)


 

if the fish swam out of the ocean

nu har jag börjat jobberiet, fast är ledig idag!! grymt varmt inne på blomsterlandet är det och låånga dagar. det känns mycke bra att få in lite money. stadsfesten i helgen, de ända som händer i skellefteå och vi taggar!


RSS 2.0